FAQ   veel gestelde vragen

Ontvangt Groot Oost TV subsidie?

Neen. Groot Oost TV ontvangt geen subsidie en wordt op geen enkele manier gefinancierd door externe partijen. Groot Oost TV wordt uitsluitend bekostigd uit eigen middelen van Deepstream.nl

 

Is Groot Oost TV een nieuwszender?

Neen. Groot Oost TV is geen nieuwszender. Wij hebben niet de middelen om cameraploegen de hele dag en nacht af te sturen op gebeurtenissen in de buurt. Katten in bomen en vechtpartijen in de snakbar op de hoek op een vrijdagavond behoren niet tot onze primaire belangstellingsveld.

 

Komt  Groot Oost TV  een reportage over ons maken?

Groot Oost TV ontvangt erg veel verzoeken om "even" te komen filmen. Wij kunnen helaas meestal niet aan deze verzoeken voldoen. Daar hebben wij de financiele middelen niet voor. Een reportage maken is namelijk niet alleen filmen maar veel meer werk.

Wat is te zien bij Groot Oost TV?

Groot Oost TV maakt reportages, korte items, documentaires en filmpjes (ook vaak in opdracht) over culturele en sociaal maatschappelijk onderwerpen in Amsterdam Oost. Wij belichten projecten en initiatieven van bewoners en ondernemers die positief bijdragen aan een beter, socialer, duurzamer en groene wijk.

 

Waar kan ik Groot Oost TV clips zien?

Videoclips van Groot Oost TV zijn op verschillende plekken te zien:-

- op je computer via de website of bij You Tube.

- onderweg op je telefoon of tablet