Wie zijn wij?

Groot Oost TV is eind 2010 voortgekomen uit een eerder experiment in buurtmedia, namelijk YezWeCan TV. Het is opgericht door Deepsteam.nl New Media, een media / videoproductie bedrijf gevestigd in Amsterdam Oost. Deepstream.nl is opgericht door Ron Langdon, een actief en betrokken buurtbewoner van amsterdam Oost.

 

Deepstream.nl is, naast hun werk als videoproductiebedrijf, een betrokken een actief onderneming die graag middenin een dynamisch, snel veranderende maatschappij staat. Waar mogelijk zet Deepstream.nl haar expertise met media en video in om maatschappelijk ontwikkelingen op een positief manier te ondersteunen.  Bovendien staan zij op de bres van de nieuwe  spannende ontwikkelingen rond internet en buurtmedia.

 

Als videoproductiebedrijf produceert Deepstream.nl films in opdracht van bedrijven, maatschappelijke organisaties, overheidsorganisaties,  en ondernemingen. Zij maken bedrijf-  en productpresentaties, documentaires, reportages, commercials, infommercials,  registraties, animatie voor e-learning en training en nog veel meer. Daarnaast werkt Ron Langdon aan kennisoverdacht via workshops en mediaprojecten voor de jongere generaties.

Voor meer informatie bezoek onze website of stuur een bericht.